marți, 22 aprilie 2008

Prima intalnire

"Nu aveti buget de spot" ne spunea Tulia Casvean, reprezentanta clientului nostru - Nestle Romania. Si noi: "Ei... dar macar asa de unul scurt pentru cinematografe gasim noi".


Atat cu introducerea. Azi a avut loc in deja bine cunoscutul KFC Magheru, la faimoasa masa cu priza, prima intalnire Praf de Pusca in formula completa si cu scopul de a lucra la noua campanie. Chiar ne gandeam ca ar trebui sa punem o placa memoriala langa masa respectiva cu mesajul: "Aici a lucrat echipa Praf de Pusca pentru Olimpiadele Comunicarii 2008". Asta ca sa aiba si oamenii aia cu ce sa se mandreasca atunci cand vom fi faimosi, in schimbul faptului ca ne suporta de fiecare data discutiile pe tonuri mai ridicate si orele intregi pe care le petrecem acolo cu consumatie minima.


Rezultatele? Uimitor dar avem deja primele idei bune. De obicei primele intalniri se terminau cu: "Ne mai gandim individual si ne intalnim maine sa mai vedem." Azi chiar am gasit un punct de plecare pe care trebuie sa-l mai "dramatizam" putin si chiar credem ca vom reusi sa impacam si clientul si juriul.


Problema va fi timpul: fiecare dintre noi pleaca in vacanta de Paste si saptamana asta avem de predat ultimele proiecte, de dat teste si probe de evaluare. Speram sa ne mobilizam si sa facem intr-o zi cat altii in 10 ca sa nu ne dezamagim clientul de care suntem asa mandri si, mai ales, sa nu plictisim juriul in finala.

2 comentarii:

o blonda cazuta... pe ganduri spunea...

heh eu risc să nu mă mai primească ăştia in examene, la câte absenţe sunt pe cale de a colecţiona. Îmi şi aud deja: "Da tu ce gândeşti, domniţă, şcoala asta nu se face la fără frecvenţă. Dacă ai pitici pe creieri, mergi de te tratează!"
Mă tratez, domne, dar se pare că e genu' de leac ce provoacă dependenţă... ;) spor la învăţat, că doar n-o să vă urez la brainstormare! glumesc. fiţi nebuni, dar fiţi cu cap ;)

Anonim spunea...

Jurizat :)