marți, 6 mai 2008

Poveste

A fost odata ca niciodata o zi ploioasa de aprilie. E, si cum ploua asa cu spor, 5 prafuiti viteji si-au facut aparitia la... Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret :)

Lasand povestile la o parte m-am gandit ca n-ar strica sa-mi amintesc putin despre acel interviu... interviul de la preselectii.

A fost o dimineata tare agitata. Era prima zi de dupa Summit si traficul in Bucuresti era in floare. Toata lumea s-a intors acasa din mini-vacanta si pe strazi era o nebunie cumplita. Desi ne-am trezit din timp ca nu cumva sa intarziem, Cioculetz a fost blocat in trafic mai bine de o ora! (cu toate ca el s-a trezit si mai din timp, just to be safe - si bine a facut!)

Cu chiu cu vai am reusit sa-i culegem si pe ceilalti prafuiti (Sim si Iulian) de pe drum si am pornit catre locul cu pricina, unde urma sa ne vedem cu Mira. Am ajuns devreme, asa cum ne-am propus - cam cu o ora mai devreme :)

Cand am intrat in sala de asteptare am vazut muuulta lume si multa vanzoleala. Toti erau agitati, preselectia nu incepuse inca din cauza ca juriul nu era complet (deh... traficul de care vorbeam). Cat am stat acolo pe hol am interactionat cu echipa Pimp My Ad si ne-am observat cat de cat concurenta. Incercam sa ne dam seama ce alte echipe recunoastem :) Cei de la Pimp My Ad au intrat inaintea noastra si au iesit de acolo tare incantati. Urmau Panda, si apoi noi. Deja emotiile incepeau sa apara... ne plimbam pe hol dintr-o parte in alta, nu aveam stare. Mai era un pic si urmam noi.

Gata, Panda au iesit... dar oare de ce nu sunt veseli? ohh cat de crud e juriul??... Dar asta e... can't go back now... we were next.

Am intrat in sala si cei din juriu ne-au primit zambitori, ne-au invitat sa luam un loc, sa ne relaxam si sa incepem prezentarea. Asta am si facut, dar mi-era teama ca am putea sa ne incurcam pe undeva, sau sa ne puna vreo intrebare mai ciudata... sau orice altceva. Ok, am prezentat cu totii, am interactionat si cu juriul, care s-a amuzat de un joculet de pe site-ul nostru (mai ales Bogdana Butnar :P) si am incheiat, asteptand cu infrigurare intrebarile. Cei din juriu s-au uitat unii la altii... si se pare ca nimeni nu a avut nici o intrebare. Ni s-a spus ca asta e de bine si ca putem pleca :) Nu ne venea sa credem ca am scapat asa usor... ne-am ridicat cu greu si am iesit.

Pe hol a inceput bucuria - cre ca radiam de incantare ca ne-a iesit prezentarea atat de bine si ca totul a fost super ok! Am facut si un group hug ca la carte, toaaata echipa!! :) Nu stiu daca ceilalti se uitau la noi cand am intrat in sala de asteptare, nu stiu pentru ca nu vedeam nimic in stanga sau dreapta. Nu puteam decat sa fiu fericita si sa zburd ca un fluturas :)

Cand am ajuns la masina am inceput sa ne reamintim cum a decurs tot interviul si ce cool a fost partea aia si partea ailalta... si ce bine ne-a mers :) Ne vedeam deja in finala... desi baietii erau putin sceptici, au zis sa nu ne bucuram inca. Dar nu ne-am bucurat degeaba, am simtit noi ceva-ceva. Ne-am calificat - si am iesit la sarbatorit -- Praf de Pusca Style!

2 comentarii:

Sim spunea...

It was our moment of glory.
Hoping for the next one soon. :)

Roxx spunea...

Soon as in... pe 16 mai, daca se poate :D